binnenbeplantingen

binnenbeplantingen

Dat de natuur een heilzame werking heeft op onze gemoedstoestand, is zo langzamerhand wel bekend. Niet voor niets trekt werkend Nederland zo graag de bossen in, na een week tussen vier muren. Maar weet u hoe groot de positieve invloed is van een stukje groen op het klimlaat in uw kantoor?

Talloze onderzoeken bewijzen het:

Planten zijn de meest voordelige werknemers die u kunt hebben. Ze werken van zonsopgang tot zonsondergang of als het licht aangaat. Zonder mopperen ieder weekend en ze nemen nooit vakantie.

Al die werktijd halen ze onzuiverheden uit de lucht, maken ze de lucht minder droog en voorzien ze uw kantoren en medewerkers van zuurstof. Ze verlagen het stressniveau en het ziekteverzuim, maar verhogen productiviteit, concentratie en creativiteit.

Je kunt de hele dag tegen ze aanpraten, je mag verhalen vertellen, vloeken en schelden, net zo vals zingen als je wilt; het maakt ze niks uit. Je kunt uren op je presentatie oefenen en als hun blad gaat hangen, dan weet je dat jepresentatie heel slecht is. Maar geen zorgen, de kans dat iemand anders hem heeft gehoord, is dankzij diezelfde plant ook veel lager, want ze verminderen geluidsoverlast.

Kortom, planten maken een kantoor warmer en comfortabeler voor werknemers en verdienen hun eigen kosten ruimschoots terug.

Maar zegt u nu: ja hoor eens, door al die bomen in potten zie ik het bos niet meer, geen nood, ik ken bijna alle planten en kan u op alle manieren bijstaan.

 

Graag kom ik bij u langs om de mogelijkheden van uw kantoorruimtes te bekijken en met u te bespreken. Uiteraard geheel vrijblijvend. En mocht u uw kantoor niet groot, licht of warm genoeg achten … ik weet zeker dat ik ook voor u een werkzame combinatie kan samenstellen.

 

Ik zeg: Groen? Doen!

ing. anita blom        buitentuin 105         5301 wp  zaltbommel         06 37 307 359          anitablom@elitatuinen.eu

Copyright ©  All Rights Reserved