ontwerp

ontwerpen

Ieder mens is uniek, zijn tuin is dat ook!


Met mijn gedegen ervaring van ruim 30 jaar, kijk ik naar de mens achter de tuin, want naast grondsoort, een ligging al dan niet in de zon en beschikbaar budget zijn ook sfeer van de omgeving en het karakter van de opdrachtgever van invloed op het ontwerp. Wanneer je al deze factoren meeneemt in het ontwerp, ontstaat er een unieke tuin die de eigenaar past als een jas.


Van oudsher kiest de mens die omgeving, die hem veiligheid, geborgenheid en voedsel verschaft. Ook de moderne mens trekt zich graag in het groen terug om bij te tanken. Niet voor niets staat het woord 'Natuur' zowel voor onze aard, ons karakter als voor onze natuurlijke leefomgeving.


Het is mijn passie voor u een tuin te ontwerpen die een afspiegeling is van uw manier van leven, van uw karakter. U moet uzelf niet alleen herkennen in uw tuin, u voelt er zich thuis, komt er tot rust en beleeft er plezier aan. Dan heeft u een tuin waar u verrassend uzelf kunt zijn.


Met stijl loungen in een onderhoudsvriendelijke tuin, op adem komen in een geur- en kleurrijke omgeving of op vlinderjacht bij de achterdeur, ik zet uw wensen om in een tuin die perfect past bij uw levensstijl en uw woning. Mijn tuinen bestrijken een breed palet: van sober, gestileerd en stijlvol naar weelderig en ongekunsteld.

Met een zomer- en een winterbeeld.

ing. anita blom        buitentuin 105         5301 wp  zaltbommel         06 37 307 359          anitablom@elitatuinen.eu

Copyright ©  All Rights Reserved