werkwijze en contact

06 37 307 359

https://nl.linkedin.com/anitablom

anitablom@elitatuinen.eu

Mijn werkterrein is uitgebreid:

het beslaat particuliere tuinen in alle maten, van daktuin tot landgoed, de buitenruimte en binnentuinen bij kantoren, bedrijven en zorginstellingen en de openbare ruimte bij gemeenten.


Ik help u onder andere met:

- advies voor de inrichting van uw tuin of terrein

- ontwerp op papier

- beplantingsplannen

- herinrichtingsplannen en renovaties

- directievoering

- 3-d weergaven van de plannen


Werkwijze

Het kennismakingsgesprek is altijd vrijblijvend. Tijdens dit gesprek probeer ik duidelijk te krijgen wat uw wensen, verlangens en eisen zijn. Ik vorm een beeld van de sfeer en de omgeving en maak een globale inventarisatie van de tuin, het terrein of de binnenruimte.

 

Op basis van dit kennismakingsgesprek maak ik een verkennend inrichtingsvoorstel met een globale prijsopgave voor de uitwerking van de plannen in verschillende onderdelen. Deze onderdelen kunnen naar keuze wel of niet worden uitgewerkt.

 

Na overeenstemming werk ik het vlekkenplan verder uit in een schetsvoorstel, een definitief ontwerp en de uitwerking daarvan in beplantingsplan met plantlijsten, materialentekening en eventueel detaillering. We hebben enkele keren tussentijds overleg, afhankelijk van het aantal gewenste uitwerkingen.

 

Uiteindelijk bent u in het bezit van een volledig ontwerp, handzaam gebundeld in een boekwerkje en digitaal in een PDF formaat.


Denkt u: bij mij zit het toch anders, dan kunt u altijd contact met mij opnemen voor overleg.
ing. anita blom        buitentuin 105         5301 wp  zaltbommel         06 37 307 359          anitablom@elitatuinen.eu

Copyright ©  All Rights Reserved